-wykonywanie różnych czynności związanych z przygotowaniem i wstępną obróbką artykułów spożywczych, które są używane przez kucharza do sporządzania posiłków, -utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz zmechanizowanego sprzętu, mebli oraz pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, -wykonywanie czynności i zadań zleconych przez kucharza, pracując pod jego ścisłym nadzorem, -przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów sanitarnych, -przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych. Praca w godzinach 6:45-14:45.
Wymagania konieczne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne:
mile widziany język ukraiński
Miejsce pracy:
Mysłowice
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 3 490 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Mysłowicach
Obróbka wstępna warzyw i owoców, wykonywanie zadań zgodnie z poleceniem kucharza, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, mycie pojemników gastronomicznych, kotłów, patelni. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Orzeczenie...
Lokalizacja: śląskie / Częstochowa
Obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie); rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców, przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków;...
Lokalizacja: śląskie / Częstochowa
- pomoc przy przygotowywaniu posiłków, - zmywanie naczyń,- wykonywanie czynności porządkowych. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Uprawnienia: dyspozycyjność Uprawnienia: książeczka sanepidowska
Lokalizacja: śląskie / Sosnowiec